Målare Hammarö

Letar du efter en kompetent målare som kan hjälpa dig med måleriarbeten på Hammarö? Då är du välkommen att kontakta oss på Måleri Fina Hem i Värmland AB.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Våra målare lämnar alltid garanti

När du hör av dig till våra målare på Hammarö, så kan du självklart räkna med att du får garanti på de arbeten som vi utför åt dig. Så, bor du i, eller i närheten av Hammarö så kan du vända dig till oss.

För dig som kund är självklart garantin en otroligt stor del av din trygghet. Man vill givetvis kunna lita på målaren som man anlitar och känna sig säker på att man får vad man betalar för.

När våra målare arbetar på Hammarö så representerar dom vår verksamhet, och då vill det till att slutresultaten möter våra kvalitetskrav. Den bästa reklamen är en nöjd kund!

Måleri Fina Hem i Värmland AB

Måleri Fina Hem i Värmland AB kan hjälpa dig med allting inom måleri. Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med olika typer av måleriprojekt. Våra målare utgår ifrån Kil men hjälper ofta våra kunder på bl.a. Hammarö.

För oss är det viktigt att våra arbeten möter kundens förväntningar. Tack vare en förstklassig service och kvalitativa arbeten har vi idag ett stort nätverk av kunder som kan intyga att vi levererar just detta.

Våra målartjänster

När du hör av dig till våra målare på Hammarö så kan det vara bra att veta vad vi kan hjälpa dig med. Vi har ett stort utbud inom måleri och kan ofta skräddarsy eller anpassa våra tjänster om det behövs. Dessutom kan du få hjälp med färgsättning och/eller tips på tapeter etc.

 

Vad kostar det att anlita en målare på Hammarö?

Det är vanligt att fråga sig hur mycket olika tjänster kan kosta hos ett måleriföretag. Dessvärre kan det vara svårt att få ett bra svar på den frågan utan att ge oss detaljer kring uppdraget så att vi kan göra en ordentlig prisuppskattning. Under större projekt jobbar vi oftast med ett fast pris som görs upp innan vi påbörjar arbetet. Handlar det om ett mindre uppdrag kan det hända att vi debiterar per timme. Om du vill anlita en målare på Hammarö är det enklaste sättet att skicka en offertförfrågan.

Bättre pris med RUT

Du glömmer väl inte att nyttja RUT-avdraget när du anlitar våra målare på Hammarö? Som privatperson har man rätt till RUT-avdraget som är en skattereduktion, vilket i praktiken betyder att du kan göra avdrag på totalkostnaden.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kontaktuppgifter

Rutavdrag

När du som privatperson anlitar våra målare på Hammarö kan du nyttja Rut-avdraget. Du använder rot- och rutavdraget genom att vi gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär vi utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till oss förifylls beloppet i din inkomstdeklaration. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rot- och rutavdraget.

Läs mer på skatteverket.se