MĂ„lare Sunne

Letar du efter en kompetent mÄlare som kan hjÀlpa dig med mÄleriarbeten i Sunne? DÄ Àr du vÀlkommen att kontakta oss pÄ MÄleri Fina Hem i VÀrmland AB.
OffertförfrÄgan
Kontaktuppgifter

VÄra mÄlare lÀmnar alltid garanti

NÀr du hör av dig till vÄra mÄlare i Sunne, sÄ kan du sjÀlvklart rÀkna med att du fÄr garanti pÄ de arbeten som vi utför Ät dig. SÄ, bor du i, eller i nÀrheten av Sunne sÄ kan du vÀnda dig till oss.

För dig som kund Àr sjÀlvklart garantin en otroligt stor del av din trygghet. Man vill givetvis kunna lita pÄ mÄlaren som man anlitar och kÀnna sig sÀker pÄ att man fÄr vad man betalar för.

NÀr vÄra mÄlare arbetar i Sunne sÄ representerar dom vÄr verksamhet, och dÄ vill det till att slutresultaten möter vÄra kvalitetskrav. Den bÀsta reklamen Àr en nöjd kund!

MĂ„leri Fina Hem i VĂ€rmland AB

NÀr du letar efter en mÄlare i Sunne Àr vi pÄ MÄleri Fina Hem i VÀrmland AB ditt sjÀlvklara val. Vi utför mÄlning Ät privatpersoner, fastighetsÀgare, bostadsrÀttsföreningar och företag runt om i Sunne. Med utgÄngspunkt i Kil tar vi oss an uppdrag runt om i VÀrmland.

Idag har vi ett stort nÀtverk av nöjda kunder som kan intyga att vÄra mÄlare möter vÄra kunders förvÀntningar. Det absolut viktigaste för oss Àr att bÄde du och vi blir nöjda med slutresultatet!

VÄra mÄlartjÀnster

NÀr du hör av dig till vÄra mÄlare i Sunne sÄ kan det vara bra att veta vad vi kan hjÀlpa dig med. Vi har ett stort utbud inom mÄleri och kan ofta skrÀddarsy eller anpassa vÄra tjÀnster om det behövs. Dessutom kan du fÄ hjÀlp med fÀrgsÀttning och/eller tips pÄ tapeter etc.

Vad kostar det att anlita en mÄlare i Sunne?

Det Àr vanligt att frÄga sig hur mycket olika tjÀnster kan kosta hos ett mÄleriföretag. DessvÀrre kan det vara svÄrt att fÄ ett bra svar pÄ den frÄgan utan att ge oss detaljer kring uppdraget sÄ att vi kan göra en ordentlig prisuppskattning. Under större projekt jobbar vi oftast med ett fast pris som görs upp innan vi pÄbörjar arbetet. Handlar det om ett mindre uppdrag kan det hÀnda att vi debiterar per timme. Om du vill anlita en mÄlare i Sunne Àr det enklaste sÀttet att skicka en offertförfrÄgan.

BĂ€ttre pris med RUT

Du glömmer vÀl inte att nyttja RUT-avdraget nÀr du anlitar vÄra mÄlare i Sunne? Som privatperson har man rÀtt till RUT-avdraget som Àr en skattereduktion, vilket i praktiken betyder att du kan göra avdrag pÄ totalkostnaden.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kontaktuppgifter

Rutavdrag

NÀr du som privatperson anlitar vÄra mÄlare i Sunne kan du nyttja Rut-avdraget. Du anvÀnder rot- och rutavdraget genom att vi gör ett avdrag pÄ arbetskostnaden pÄ din faktura. NÀr du sedan har betalat begÀr vi utbetalning frÄn Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till oss förifylls beloppet i din inkomstdeklaration. TÀnk pÄ att du mÄste ha betalat tillrÀckligt med skatt under inkomstÄret för att kunna anvÀnda rot- och rutavdraget.

LÀs mer pÄ skatteverket.se