Måleri

Ett måleri att lita på

Vårt mål är alltid att leverera ett hantverk som du är nöjd med och som vi kan var stolta över. Hand i hand går även vår ambition att erbjuda kunden en hundraprocentig trygghet.

Våra kunder är allt ifrån privatpersoner och fastighetsägare till företag och bostadsrättsföreningar. Vi åtager oss mindre uppdrag såväl som större och mer komplexa projekt. Våra målare jobbar efter interna kvalitetskrav och är stolta att representera ett måleriföretag som levererar hög kvalitet.

Behöver du tips och råd kring vad som skulle passa i ditt hem? Eller behöver du rådfråga en kunnig färgsättare? Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig till nästa steg i ditt projekt.

Nedan följer ett urval av tjänster som vi erbjuder:
  • Fasadmålning
  • Fönstermålning
  • Tapetsering
  • Vävsättning
  • Takmålning
  • Väggmålning
  • Snickerimålning

Vill du anlita våra målare?

Har du bestämt dig för att testa våra målare i Kil? Efter alla år som aktiva målare så vet vi att yrket är tidskrävande och tufft. Små misstag blir lätt synliga och kan få omfattande konsekvenser. Se till att du anlitar en kunnig och skicklig målare för att undvika att resultatet blir dåligt.

Vi arbetar över hela Värmland

Måleri Fina Hem är aktiva över hela länet. Vi har kunder från alla hörn och kanter, och i vissa fall även utanför Värmland. Om du behöver en målare i Karlstad eller i Sunne, Hammarö eller Forshaga så kan du vända dig till oss!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Kontaktuppgifter

Rotavdrag

Du använder rot- och rutavdraget genom att vi gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär vi utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till oss förifylls beloppet i din inkomstdeklaration. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rot- och rutavdraget.

Läs mer på skatteverket.se